KIROPRAKTIIKKA KAIKILLE

KIROPRATIIKKA KAIKILLE

Kiropraktikkona hoidan kaikenikäisiä ihmisiä, ”vauvasta vaariin”. Hoidan monipuolisesti alaselän, lantion, rintarangan ja niska-hartianseudun ongelmia, sekä ylä- ja alaraajojen ongelmia. Tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat saattavat olla vähän erilaisia riippuen potilaan iästä. Oikeastaan kukaan ei välty elämänsä aikana esimerkiksi alaselkäkivulta. Alaselkäkipu onkin maailmassa suurin syy työikäisten ihmisten vammautumiseen, niin, että he eivät voi jatkaa töissä tai elämä on rajoitettua. Oikeilla hoidoilla voidaan monia asioita parantaa sekä ennaltaehkäistä.

Tehdään yhdessä parhaamme terveen ja toimivan kehon saavuttamiseksi.

KIROPRATIIKKA LAPSILLE JA NUORILLE

Lasten keho muuttuu erityisesti ensimmäisen 20 elinvuoden aikana valtavasti. Selkäranka, luusto, lihakset, ligamentit, koko tuki-ja liikuntaelimistö on jatkuvan muutoksen ja alla. Tämä aika luo pohjan pitkälti sille, miten kehomme toimii aikuisiällä. Lantio, SI-nivelet, selkäranka, lonkat ja jalat, näitä kaikkia pitäisi koulutetun kiropraktikon tutkia ja tarvittaessa hoitaa ajoissa, jos ongelmia tai toimintahäiriöitä löytyy. Lapsia ja nuoria pitäisi kiropraktikon näkökulmasta nuoria pitäisi osata tutkia ja tarvittaessa hoitaa ennalta ehkäisevästi paljon enemmän, kuin mitä yhteiskunnassamme tehdään. Monet ongelmat alkavat jo melko nuorena, mutta isommat kivut voivat ilmaantua paljon myöhemmin.

Vanhemmat, älkää odottako, että lastanne sattuu,vaan tuokaa hänet kiropraktikon osaavaan hoitoon ajoissa

KIROPRATIIKKA URHEILIJOILLE

Toimiva ja kivuton tuki-ja liikuntaelimistö on urheilijan tärkein väline. Mikään muu yksittäinen tekijä ei ole niin tärkeä kuin optimaalisesti toimiva urheilijan keho. Vain terveellä keholla voi harjoitella, siten voi kehittyä ja siten voi myös menestyä. Kiropraktikko osaa tutkia ja hoitaa kehoa monipuolisesti, jotta harjoitteet, palutuminen ja kilpaileminen sujuisivat mahdollisimman hyvin. Kiropraktikko osaa auttaa pitämään kehon mahdollisimman kivuttomana ja suorituskykyisenä, jotta saat urheillusta kaiken mahdollisen irti, olit sitten ammattiurheilija tai urheileva kuntoilija.

Optimaalinen tulos sadaan vain, jos pystytään harjoittelemaan terveenä ja optimaalisesti toimivalla keholla


LUE LISÄÄ

Scroll to Top