Lahjakortti kiropraktikolle Äitienpäiväksi!

Lahjakortti kiropraktikolle Äitienpäiväksi!

”Terveyttä tukeva lahja on parasta mitä toiselle voi antaa. Terveydelle ei oikeastaan voi määrittää hintaa, sitä ei voi kaupasta ostaa ja sitä arvostaa vasta, kun sen menettää”

Jos sinulla ei ole tervettä ja toimivaa kehoa, mitäs sitten teet?

Minulta on kysytty useasti lahjakortteja palveluihini, joita voisi sitten ostaa vaikka lahjaksi. Olen nyt teettänyt lahjakortteja kiropraktikon alkututkimukseen. Lahjakortti, joka tukee ja auttaa terveyteen liittyvissä asioissa, on aina mitä parhain lahja jos minulta kysytään. Parempaa ja arvokkaampaa lahjaa, kuin parempi terveys, ei oikeastaan ole.

Äitienpäivä on nyt tulossa 14.5,  joten voit nyt ilahduttaa ilahduttaa äitiäsi vaikka lahjakortilla. Lahjakortti on kiropraktikon alkututkimukseen, jonka kesto on 90 min. Kortin arvo on työssäkäyvillä 100€, eläkeläisillä 80€  ja opiskelijoilla 60€.

Kortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin voi lunastaa soittamalla minulle 050 5428 531, jotta voi sopia nouto ajan. Lahjakortin voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla.

Katso esittelyvideo Kiropraktikon alkututkimuksesta.

Äidilläsi voi olla kynnys lähteä kiropraktikon vastaanotolle,  joka voi tuntua vieraalta ja ei välttämättä tiedä mitä siellä tapahtuu. Koska tutkin, haastattelen ja käyn läpi asiakkaan tilanteen hyvin perusteellisesti, on siitä hyvä ja turvallinen lähteä eteen päin hoitamaan mahdollisia ongelmia ja terveyttä paremmaksi.

Lahjakortilla on hyvä saada vähänkin epäröivä ihminen ottamaan  ensi askeleen ongelmien hoitamisessa, koska hänen terveydestään on kuitenkin kysymys.

Hyvää Äitienpäivää kaikille!

Tervetuloa hoitoon! Hoidetaan syitä, ei vain oireita!

Scroll to Top