Lahjakortti kiropraktikon alkututkimukseen Äitienpäiväksi!

Lahjakortti kiropraktikon alkututkimukseen Äitienpäiväksi!

”Terveyttä tukeva lahja on parasta mitä toiselle voi antaa. Terveydelle ei oikeastaan voi määrittää hintaa, sitä ei voi kaupasta ostaa ja sitä arvostaa vasta, kun sen menettää”

Minulta on kysytty useasti lahjakortteja palveluihini joita voisi sitten ostaa vaikka lahjaksi. Olen nyt teettänyt lahjakortteja kiropraktikon kokonaisvaltaiseen alkututkimukseen. Lahjakortti, joka tukee ja auttaa terveyteen liittyvissä asioissa, on aina mitä parhain lahja jos minulta kysytään. Parempaa ja arvokkaampaa lahjaa, kuin parempi terveys, ei oikeastaan ole.

Äitienpäivä on nyt tulossa 10.5,  joten voit nyt ilahduttaa äitiäsi vaikka lahjakortilla. Lahjakortti on kiropraktikon alkututkimukseen, jonka kesto on 90 min. Kortin arvo on 120€ (norm 140€) ja opiskelijoille 80€ (norm 100€).

Kortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä. Alkututkimukseni on aikaveloitteinen, joten jos vaikka tutkimukseen ei mene koko 90 min aikaa, niin loppuosan voi käyttää mahdollisiin hoitoihin. Lahjakortin voi lunastaa soittamalla minulle 050 5428 531, jotta voi sopia nouto ajan. Lahjakortin voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla.

Ihmisillä, kuten esimerkiksi äidilläsi, voi olla kynnys lähteä kiropraktikon vastaanotolle, joka voi tuntua vieraalta ja ei välttämättä tiedä mitä siellä tapahtuu. Koska tutkin, haastattelen ja käyn läpi asiakkaan tilanteen hyvin perusteellisesti, on siitä hyvä ja turvallinen lähteä eteen päin hoitamaan mahdollisia ongelmia paremmaksi.

Lahjakortilla on hyvä saada vähänkin epäröivä ihminen ottamaan  ensi askeleen ongelmien hoitamisessa, koska hänen terveydestään on kuitenkin kysymys.

Hyvää Äitienpäivää kaikille parhaille Äideille!

Tervetuloa hoitoon! Hoidetaan syitä, ei vain oireita!

Scroll to Top