Lasten krooniset sairaudet ja immunisaatio-ohjelmat

Lasten krooniset sairaudet ja immunisaatio-ohjelmat

Meillä on lasten kroonisten sairauksien pandemia” Robert F. Kennedy Jr

Tiesitkö, että USA:ssa lapsilla 54%:lla lapsista on krooninen sairaus?

Tiesitkö, että joka kuudennella on kehityshäiriö?

Tiesitkö, että joka 11% on tarkkaavaisuushäiriö (ADHD, ADD).

Tiesitkö, että 13% lapsista on erityisopetuksessa?

Tiesitkö, että yhdellä 2,5 lapsesta on allergia?

Tiesitkö, että yhdellä 13 lapsesta on vakava ruoka-aine allergia?

Tiesitkö, että joka 54 (osa lähteistä sanoo joka 36) lapsi sairastuu autismiin?

Lasten krooniset sairaudet ovat nousseet viimeisen 30 vuoden aikana moninkertaisesti. Vuonna 1988 sairaita oli 12.8% ja vuonna 2011 jo 54%. Tähän kysymykseen pitäisi saada nopeasti vastauksia ja toimenpiteitä. Olen 20 vuotta itse seurannut tiiviisti terveyteen liittyviä asioita ja omien terveys haasteiden vuoksi tutkinut ja katsellut asioita monesta näkökulmasta.

Kaikista asioista mitkä liittyvät terveyteen pitäisi pystyä puhumaan avoimesti ja ilman dogmaa tai uskomuksia. On kyse sitten ravinnostamme, sähkömagneettisesta säteilystä, lääketeollisuudesta tai vaihtoehtohoidoista, joihin minutkin kiropraktikkona kategorisoidaan. Olen huomannut, että keskustelua ei käydä julkisesti kuityenkaan ollenkaan ja Suomi on erittäin homogeeninen maa eli meillä on vain yksi totuus. Kirjoitan näin suoraan, koska olen sen monessa asiassa huomannut todeksi.

Muistan 2000-luvun alussa ihmetelleeni miksi yleensä sairastamme? Meillä on kaikenlaisia diagnooseja, mutta kukaan ei puhu, mistä kaikki oikeasti johtuu. ICD-10 koodistossa on 69 823 erilaista diagnoosia sairauksille…Mikä aiheuttaa sellaisen epätasapainotilan kehomme solujen toimitaan, että puhkeaa sairaus tai jopa autoimmuunitila, jossa keho hyökkää omia solujaan vastaan. Geenejä ilmeisesti syyteltiin kaiken pahaksi, mutta se on onneksi jo kuopattu hypoteesi. Tuntuu, että monet uskovat silti siihen. teoriaan edelleen.

Tämä mahdollistaa sen ajatuksen, että itse emme voi asioille mitään. Ne perhanan geenit vain yhtäkkiä temppuilevat ja kiusaavat. Näitä mietin itse: Miksi sisarukseni keuhkoputket menevät tukkoon ja lapsilla on pää ja keuhkot täynnä limaa. Miksi oma suolistoni on ollut ongelmallinen ja miten syömäni ”terveellinen” ravinto ei tunnu sille sopivan vaikka niin pitäisi. Miksi koen voimakasta aivosumua ja jaksamattomuutta, vaikka yritin parhaani mukaan tehdä asioita virallisen oikean  ja tutkitun tiedon mukaan. Miten maailma jossa elämme voi olla meille haitallinen?

Autoimmuunisairaudet alkoivat tulla minun korviini yleiseen keskusteluun ihan yleisenä terminä 2000 luvun lopulla. Yhtäkkiä oli normaalia, että kaikilla on jokin autoimmuunisairaus. Vähän samoin kuin ADHD tai ruoka-aineallergiat. Aloin tutkia enemmän asiaa ja päädyin, että moni asia tuntuu johtavan suolistoon ja rokotteisiin. Erikseen ja yhdessä. Kaikki ei ollut ihan niin kuin olin luullut ja minulle oli kerrottu. Jokainen asia itse asiassa mitä lähtee tutkimaan ja tietoaan syventämään, avaa ovia joita ei uskonut tai edes tiennyt olevan, koska ne eivät kuulu viralliseen ja yleiseen kieleen.

Vuonna 1986 annettiin 11 rokotetta lapsille. Vuonna 2017 niitä annetaan 53 ja tänä päivänä osassa USAn valtioita 72 kappaletta. Vuoden 1980 jälkeen on laitettu rokoteohjelmiin 74 uutta rokottetta, joka 80% kaikista ohjelmassa olevista rokotteista. Näillä näyttäisi olevan suora yhteys kroonisten sairauksien kasvuun. Onko näitä tutkittu vaikka meillä on ollut jo pitkään kroonisten sairauksien epidemia. Vastaus ei ole.

Videolle on esitelmä jolla avaan näiden asioiden taustoja. Mainitaan vielä erikseen, että itse en ole lääketieteen vastainen tai rokotevastainen, mutta kaikki asiat pitäisi olla tutkittuja moneen kertaan, puolueettomasti ja rehellisesti ja avoimia keskustelulle. Näin erityisesti rokotteissa, jotka annetaan terveille lapsille ja hyvin nuoresta iästä alkaen.

Esitelmän olen tehnyt Childrens Health Defendin luentomateriaalin pohjalta. Luennon on tehnyt vuonna 2017 arvostamani Robert F. Kennedy Jr ja on osa heidän ajamaa rokoteturvallisuus projektia.

Tervetuloa hoitoon, hoidetaan syitä ei vain oireita!

Scroll to Top