Lahjakortti Jouluksi läheisille!

Lahjakortti Jouluksi läheisille!

”Terveyttä tukeva lahja on parasta mitä toiselle voi antaa. Terveydelle ei oikeastaan voi määrittää hintaa, sitä ei voi kaupasta ostaa ja sitä arvostaa vasta, kun sen menettää, Jos sinulla tai läheiselläsi ei ole tervettä ja toimivaa kehoa, mitäs sitten aiotte tehdä?

Monet ihmiset ovat joutuneet muuttamaan työskentelyasentojaan ja tapojaan tänä vuonna. Työergonomia on erittäin isossa roolissa, koska työskentelytunteja kertyy kovin monta tuntia päivässä, viikossa, kuukaudessa ja vuodessa…kaikista asennoista pitäisi kehomme eri kudosten yrittää selviytyä. Usein vaadimme keholtamme liikaa ja emme anna sille tarpeeksi apua. Erillaiset terapeutit, kuten kiropraktikko, auttavat siinä mihin et itse pysty vaikuttamaan. Muista kuitenkin auttaa itse kehosi kudoksia antamalla liikettä, liikkuvuutta ja vaihtelua. Se on tärkein.

Lahjakortti on kiropraktikon alkututkimukseen, jonka kesto on 90 min. Kortin arvo on  100€, eläkeläisille 80€ ja opiskelijoille 60€. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästäLahjakortin voi lunastaa soittamalla minulle 050 5428 531, jotta voi sopia nouto ajan. Lahjakortin voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla.

Koska tutkin, haastattelen ja käyn läpi asiakkaan tilanteen hyvin perusteellisesti, on siitä hyvä ja turvallinen lähteä eteen päin hoitamaan mahdollisia ongelmia ja terveyttä paremmaksi. Lahjakortilla on hyvä saada vähänkin epäröivä ihminen ottamaan  ensi askeleen ongelmien hoitamisessa, koska hänen terveydestään on kuitenkin kysymys.

Katso esittelyvideo Kiropraktikon alkututkimuksesta. Alla linkit myös kiropraktikon hoitojen esittelyyn.

Katso tästä blogi ja video: Kiropraktikon hoito

Katso tästä blogi ja video: Kiropraktikon pidempi hoitoaika

Tervetuloa hoitoon! Hoidetaan syitä, ei vain oireita!

Scroll to Top