syyskuu 2024

Ongelman tutkiminen

Ongelman tutkiminen Kaikki hoitaminen pitäisi perustua siihen, että ensin on selvitetty mahdollisuuksien mukaan, mahdollisimman tarkkaan, mikä on ongelma, mistä se on tullut, mitkä kudokset ovat mukana ja mitkä asiat kehossa toimivat ja mitkä eivät. Tärkeää on miettiä myös miksi ongelma on mahdollisesti kroonistunut ja keho […]

Ongelman tutkiminen Lue lisää »

Triggerpisteet, osa 6: Epäkäslihas, trapezius

Triggerpisteet, osa 6: Epäkäslihas, trapezius Epäkäslihas kiinnittyy ylös kallonpojaan, lapaluun olkapään päälle ja koko rintarangan nikamiin aina T12 nikamaan asti. Tämä lihas on mukana väkisin siis lähes kaikessa mitä tapahtuu ylävartalossa. Päänasento, olkapään ja lapaluun liike sekä asento ja rintarangan asennot vaikuttavat tämän lihaksen kuormitukseen.

Triggerpisteet, osa 6: Epäkäslihas, trapezius Lue lisää »

Venytys ja selkärangan liike osa 4 : Lonkankoukistajat

Venytys ja selkärangan liike osa 4 : Lonkankoukistajat Selkärangan kolme liikesuuntaa on tehokas tapa lisätä passiiviseen liikkuvuusharjoitteluun monipuolisuutta ja toiminnallisuutta raajojen ja selkärangan kudosten ja hermoston välillä. Neljännessä videossa käyn läpilonkankoukistajan venytykseen yhdistettynä selkärangan dynaamiset liikkeet. Käyn videolla läpi selkärangan liikettä lonkankoukistaja venytyksessä. Tervetuloa hoitoon!

Venytys ja selkärangan liike osa 4 : Lonkankoukistajat Lue lisää »

Scroll to Top